Tijd en aandacht voor uw gezondheid. Terug naar Medsen

Tijd en aandacht voor uw gezondheid

Medsen Apotheek is een concept van apotheken in Nederland. In onze vestigingen hebben we tijd en aandacht voor uw gezondheid en altijd deskundig advies. Medsen doet er alles aan om de apotheek toegankelijk te maken. Dat doen we door een andere manier van werken, gericht op uw behoeften.

Medsen Apotheek is een dochteronderneming van Ceban Pharmaceuticals

Kies voor service en gemak

Wij bieden u een handig aanbod van services aan. U kunt bij ons 24 uur per dag en 7 dagen per week uw medicatie ophalen. Ook kunt u uw medicatie online bijbestellen, óf dit automatisch door de apotheek laten verzorgen, zodat u altijd voldoende voorraad heeft en de medicatie steeds weer voor u klaar ligt.

Zorgverzekeraars 2024

Ook in 2024 hebben wij met alle zorgverzekeraars afspraken gemaakt. Dat betekent dat wij in vrijwel alle gevallen voor u de kosten rechtstreeks bij uw verzekeraar in kunnen dienen. Of bepaalde medicijnen (volledig) vergoed worden, hangt niet alleen samen met het verplicht eigen risico (eventueel aangevuld met een vrijwillig eigen risico) maar kan ook afhangen van uw polisvoorwaarden. Voor meer informatie raadpleegt u dan ook uw verzekeringsvoorwaarden of kijk bijvoorbeeld op www.medicijnkosten.nl. Wanneer wij geen verzekeringsgegevens van u hebben of wanneer u, om wat voor reden dan ook, geen Nederlandse zorgverzekering heeft, dan gelden onze eigen zorgtarieven.

Medische hulpmiddelen

Wist u daarnaast dat u bij ons ook terecht kunt voor de meest medische hulpmiddelen, denk daarbij aan verbandmateriaal en wondzorgmiddelen, diabetes(test)materialen en incontinentiemateriaal. Vraag uw huisarts om het voorschrift naar de apotheek te sturen of vraag om advies aan uw apotheekteam.

5 grote voordelen van Medsen

Wist u dat u zelf kunt kiezen bij welke apotheek u ingeschreven staat? Ontdek de voordelen van Medsen Apotheek


Gegevens elektronisch uitwisselen?

Bij noodsituaties uw medische gegevens delen met andere zorgverleners? Alleen met uw toestemming! Als u in het weekend of ’s avonds plotseling terecht komt bij de waarnemend huisarts, dan kan deze via een beveiligd netwerk uw medische gegevens opvragen als dat nodig is voor uw behandeling. Wij mogen uw medische gegevens niet zomaar ter beschikking stellen. Dat kan alleen met uw toestemming.

MEER OVER TOESTEMMING GEVEN